demo_image

Radka

Vår son, som är nu 11 år gammal, har haft en del problem med andningen och återkommande ont i magen. Vi har varit ett antal gånger hos olika läkare på vårdcentralen som sagt att det troligen beror på förstoppning eller möjligen något tarmbekymmer. Någon egentlig hjälp har vi inte fått. Vi bestämde oss då för att söka hjälp hos alternativa läkare. Vi har själva tidigare haft väldigt bra erfarenhet av akupunktur och Jie, och bestämde oss för att ta sonen dit.

Det var härligt att titta på Jie när hon undersökte vår son. Hon kollade bl a pulsen, tungan och ansiktsfärgen. Hon kände underligt nog ganska omgående var problemet låg med magen, någon form av tarmvridning, och behandlade honom med hjälp av sin energi. Han kände redan efter en behandling att det blev bättre. Vi följde även de kostråd som vi fick och vår son har sedan dess varit mycket bättre och nästan inte haft några bekymmer alls.

Vi fick hjälp även med hans andning och lungor. Vid det senaste besöket fick han behandling med akupunkturnålar och har mått bättre sedan dess. Vi tänker fortsätta med regelbundna besök för att både säkerställa att kroppen blir ordentligt bra igen, men också för att förebygga nya bekymmer.

Ett sort tack Jie!