Vanliga frågor

Fyll i formuläret nedan om du har ytterligare frågor.

Akupunktur

Akupunktur härstammar från traditionell kinesisk medicin. Med akupunktur kan man behandla många besvär utan biverkningar. Vi hjälper dig att bli fri från smärta och behandlar vissa sjukdomar. Vi behandlar långtids- och korttidssjukdomar och dina problem försvinner snabbare.
Nej, akupunkturnålen tar direkt bort smärtan.
Ja, när du ska behandla hela kroppen så ska du ha ätit senast tre timmar innan. Då får du snabbare ny energi. Om du ska behandla nacke/huvud/rygg behöver du ha ätit normalt strax innan behandlingen, annars kan blodsockret sjunka.
Nej, tvärtom. Du blir piggare och får mer energi. Det är inget problem med träningen efter behandlingen.

Behandlingar

Först och främst gör Dr Jie Liu en pulsdiagnos med hjälp av sina händer. Efter det kommer hon tala om vad som fungerar mindre bra i din kropp, hur länge du har haft problem eller besvär och hur många behandlingstillfällen som du behöver.
Det är för att din energi i din kropp ska komma i balans. De första fyra behandlingarna kommer ta bort din smärta. Då blir du lugn och kan sova bättre. Det är bra om de första behandlingarna kan göras inom en vecka. Den femte och sjätte behandlingen ska ta hand om blodcirkulationen, så att energiflödet blir bättre och levern mår bättre och lugnare. Efter den åttonde behandlingen kan du andas djupare. Ditt hjärtas slag blir lugnare. Din hy är inte lika torr som förut. Lungorna mår också bättre och du kommer hosta mindre. Från nionde till tolfte behandling räcker det att du kommer en gång i veckan. Dina njurar mår bättre, dina ben känns lättare och din mage är i balans. Ansiktet har fått en ny lyster och du känner dig yngre och ser yngre ut. Efter 14 behandlingar är alla dina spänningar i kroppen borta och kroppen är i balans. Därför behöver de flesta 14 behandlingar. Det behövs 14 behandlingar för att ta bort alla spänningar. Den är då borta för alltid. Varje kroppsproblem har sin egen behandlingslängd. Vissa behöver flera behandlingar, t. ex på grund av hormonstörningar. Lider du av artros (höfter, nacke och rygg) behöver du 21 behandlingar.
De problem du har blivit behandlad för kommer inte tillbaka och de flesta behöver inte behandlas igen. Några får nya problem och återkommer för en ny behandlingsperiod. Idag har Dr Jie Liu många patienter som kommer för att få mer energi från en gång i veckan till en gång var tredje vecka.

Hittade du inte alla svar?